AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini kucakta taşımak

Kahve falında ölmüş birini kucakta taşımak

Kahve falında ölmüş birini kucakta taşımak büyük kazançlar getireceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş birini kucakta taşımak gördüyseniz:

  • Size önemli geri dönüşü olabilecek plan, proje, iş, keyifli aktiviteler veya kişilere odaklanmalısınız.

Kahve falında anneyi kucakta taşımak sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kızı kucakta taşımak kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kucakta kadın taşımak birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeği kucakta taşımak çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş birini kucakta taşımak geçiminin rahat ve kolay olacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında birini kucakta taşımak yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü kucakta taşımak afiyette ve keyifte olacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine yorulur.

Kahve falında kucakta odun taşımak bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir