AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşin yakmadığını görmek

Kahve falında ateşin yakmadığını görmek

Kahve falında ateşin yakmadığını görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, hayatın belli bir düzene oturacağına, tartışmaların sona ereceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, tüm sıkıntıların giderileceğine rivayet eder.

Kahve falında ateşin yakmadığını gördüyseniz:

  • Biraz dikkatli olursanız olayların gidişatını kendi lehinize çevirebilirsiniz.

Kahve falında ateşin yanından geçmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında ateşin içinden geçmek ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ateşin yandığını görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında ateşin üstünde yatmak kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında yanan ateşin söndüğünü görmek uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında ateşin içinde insan görmek elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ateşin üstünde oturmak yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, yardımda bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ateşin yağdığını görmek çok büyük çalışmalara girileceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir