AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini ata binerken görmek

Kahve falında ölmüş birini ata binerken görmek

Kahve falında ölmüş birini ata binerken görmek sorunların biteceğine, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, onurlu bir hayat süreceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, çalışmalarının beğenileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birini ata binerken gördüyseniz:

  • Doğru zamanda doğru yerdesiniz.

Kahve falında uçan beyaz ata binmek korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına işarettir.

Kahve falında yeşil ata binmek kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye işarettir.

Kahve falında uysal ata binmek akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine delalettir.

Kahve falında ata binmek at görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz ata sarılmak sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında gelin ata binmiş görmek tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ata bindiğini görmek esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına işaret eder.

Kahve falında atatürk rozeti görmek her gün daha fazla dolacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir