AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ata sarılmak

Kahve falında beyaz ata sarılmak

Kahve falında beyaz ata sarılmak elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bir takım sorunlarla karşılaşacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz ata sarılmak gördüyseniz:

  • Oldukça yüksek riskli veya tehlikeli konulardan başarı elde etme olasılığı çok düşük olabilir.

Kahve falında beyaz ata sarılmak adını herkese duyuracağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine yorulur.

Kahve falında atatürke sarılmak yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı ata binmek fal sahibinin kazancının artacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında atatürkue sarıldığını görmek hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına alamet eder.

Kahve falında ata sarıldığını görmek yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, hoşgörülü biri olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ata sarılmak iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında beyaz bir ata binmek içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına delalettir.

Kahve falında beyaz ata binmek Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir