AnaSayfa / Genel / Kahve falında ata bindiğini görmek

Kahve falında ata bindiğini görmek

Kahve falında ata bindiğini görmek her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, başka kimselere de yardım edeceğine, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına yorulur.

Kahve falında ata bindiğini gördüyseniz:

  • Bazı insanların işlerine karışmanız veya tavsiyelerde bulunmanız durumunda istediğiniz sonuçları alamayabilirsiniz.

Kahve falında eşinin ata bindiğini görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine delalettir.

Kahve falında başka birinin ata bindiğini görmek büyük kazançlar getireceğine, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına işarettir.

Kahve falında beyaz ata bindiğini görmek işinde başarılı olacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin ata bindiğini görmek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında babasının ata bindiğini görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına yorulur.

Kahve falında kızının ata bindiğini görmek kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına yorulur.

Kahve falında birinin ata bindiğini görmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunun ata bindiğini görmek çok yıpranacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir