AnaSayfa / Genel / Kahve falında atatürk rozeti görmek

Kahve falında atatürk rozeti görmek

Kahve falında atatürk rozeti görmek böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında atatürk rozeti gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlara karşı bilinçaltınızda taşıdığınız öfke bilinçüstünüze taşabilir.

Kahve falında atatürk rozeti görmek zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, pek çok kişiye yanında iş vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında rozet takmak geniş bir ev satın alacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine alamet eder.

Kahve falında gümüş rozet görmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında polis rozeti görmek engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında türk bayrağı rozeti görmek sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında rozet görmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, amaçlardan sapmaya inanılır.

Kahve falında altın rozet görmek o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, dertlerin uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında ata bakmak kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir