AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birine yoğurt vermek

Kahve falında ölmüş birine yoğurt vermek

Kahve falında ölmüş birine yoğurt vermek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş birine yoğurt vermek gördüyseniz:

  • Her ne kadar sorunları çözümlemek için girişimlerde bulunacak olsanız bile şansınız sizden yana olmayacak.

Kahve falında kasede yoğurt görmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına işaret eder.

Kahve falında yoğurttan ayran yapmak evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, hayatının afiyette geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurtlu yoğurt görmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yoğurtlu yemek görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine rivayet eder.

Kahve falında hamur yoğurduğunu görmek elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yoğurt bakracı görmek sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yoğurtlu çorba yemek kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yoğurt ekmek görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir