AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğurttan ayran yapmak

Kahve falında yoğurttan ayran yapmak

Kahve falında yoğurttan ayran yapmak çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, maddi zararının giderileceğine, büyük bir işin sahibi olacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yoğurttan ayran yapmak gördüyseniz:

  • Zekanızın iyi çalışması sizi hırslı bir görüntüden uzaklaştırarak kurnaz bir kişiliğe sürükleyebilir.

Kahve falında yoğurttan ayran yapmak işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yoğurdu ayran yapmak ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yoğurt ayran görmek güç ve para kaybedeceğine, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yoğurt ve ayran görmek uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına yorulur.

Kahve falında ayran ve yoğurt görmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, bolluk ve bereketin artacağına inanılır.

Kahve falında ayranla banyo yapmak uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ayran yapmak kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayranlı çorba yapmak çok sayıda borca gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir