AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birine konuşmak

Kahve falında ölmüş birine konuşmak

Kahve falında ölmüş birine konuşmak deşarj olacağına, rütbesinin yükseleceğine, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birine konuşmak gördüyseniz:

  • Siz sıradan bir insan değilsiniz.

Kahve falında ünlülerle konuşmak hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında sanatçıyla konuşmak herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine inanılır.

Kahve falında cep telefonunda konuşmak yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, rahatının ve huzurunun bozulacağına delalet eder.

Kahve falında zor konuşmak onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında vefat eden anneyle konuşmak rahat bir hayat sağlayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evlilik konuşmak şansın döneceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kedilerle konuşmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşlarla konuşmak tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir