AnaSayfa / Genel / Kahve falında sanatçıyla konuşmak

Kahve falında sanatçıyla konuşmak

Kahve falında sanatçıyla konuşmak işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında sanatçıyla konuşmak gördüyseniz:

  • Karşıt fikirli kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında sanatçıyla telefonda konuşmak çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine işaret eder.

Kahve falında ünlü sanatçıyla konuşmak maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sanatçıyla konuşmak iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş sanatçıyla konuşmak dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına inanılır.

Kahve falında ünlü bir sanatçıyla konuşmak kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine inanılır.

Kahve falında sanatçı konuşmak yeni bir adım atılacağına, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir sanatçıyla konuşmak alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sanatçının öldüğünü görmek umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, zararının büyük olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir