AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşlarla konuşmak

Kahve falında arkadaşlarla konuşmak

Kahve falında arkadaşlarla konuşmak yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, size başarı getirecek adımlar atmanıza, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşlarla konuşmak gördüyseniz:

  • Sorunların çözümünü sağlamaya yarayabilecek belli bilgilere ulaşmak için uğraşabilirsiniz.

Kahve falında eski erkek arkadaşıyla konuşmak eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla konuşmak sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında okul arkadaşıyla konuşmak işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş arkadaşla konuşmak dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, borçların ödeneceğine işarettir.

Kahve falında erkek arkadaşla telefonda konuşmak yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşıyla konuşmak çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşla telefonla konuşmak kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski bir arkadaşla konuşmak fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir