AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedilerle konuşmak

Kahve falında kedilerle konuşmak

Kahve falında kedilerle konuşmak yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, tövbelerinin kabul olacağına, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedilerle konuşmak gördüyseniz:

  • Birlikte vakit geçirmek istediğiniz kişilerin özel hayatınıza veya iş yaşamınıza olumlu etkisi olmasına dikkat edin.

Kahve falında kediyle konuşmak özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz kediyle konuşmak tüm gözleri üzerinde toplayacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine inanılır.

Kahve falında kedilerle konuşmak kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kara kediyle konuşmak edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yavru kediyle konuşmak kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, dünya malı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında sincapla konuşmak yaşamın daha kolay hale geleceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında telefonda sevgiliyle konuşmak birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, işinin ehli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kulağa konuşmak maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir