AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran ve tesbih görmek

Kahve falında kuran ve tesbih görmek

Kahve falında kuran ve tesbih görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, işinden ve parasından olacağına inanılır.

Kahve falında kuran ve tesbih gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz hayatınızı olumlu şekilde etkileyebilir.

Kahve falında tesbih ve kuran görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, ayrıcalık elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kuran ve tesbih görmek büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kopan tesbihi toplamak bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tesbih çekildiğini görmek maneviyata yöneleceğine, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine delalet eder.

Kahve falında tesbih taneleri görmek hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tesbih saymak girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, rızkın da ömür boyu süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birinden tesbih almak sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına tabir olunur.

Kahve falında gümüş tesbih görmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir