AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinden su istemek

Kahve falında eşinden su istemek

Kahve falında eşinden su istemek işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, bazı kaynakların tükeneceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına delalet eder.

Kahve falında eşinden su istemek gördüyseniz:

  • Bir bayan arkadaşınızdan bazı resmi işlerinizi halletmesi için yardım isteyeceksiniz.

Kahve falında eşinden su istemek sorunlarına da çözümler bulacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine alamet eder.

Kahve falında eşinden boşanmayı istemek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında eşinden yardım istemek böylece aynı hataları yapmayacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinden ayrılmak istemek evlerin ayrılacağına, zor durumlara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında eşinden helallik istemek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında eşinden para istemek İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, mutluluğunun daim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinden boşanmak istemek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının eşinden ayrıldığını görmek bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir