AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinden meyva almak

Kahve falında ölmüş birinden meyva almak

Kahve falında ölmüş birinden meyva almak ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinden meyva almak gördüyseniz:

  • Akla ilk gelen doğru olandır hatırlanmasında fayda var.

Kahve falında dalından meyva koparmak elden arka arkaya paralar çıkacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında meyva tabağı görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında meyva çekirdeği görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, mal mülk kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çürük meyva görmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil meyva yemek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinden meyva almak büyük başarılara imza atacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ham meyva yemek öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, atılım yapacağına, ileriye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurtlu meyva görmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir