AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlu meyva görmek

Kahve falında kurtlu meyva görmek

Kahve falında kurtlu meyva görmek büyük borçlar alınacağına, şükredeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında kurtlu meyva gördüyseniz:

  • Şüpheci yaklaşımın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında kurtlu meyva görmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine işaret eder.

Kahve falında kurtlu meyva yemek hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında dalından meyva koparmak yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, kısmetlerin artacağına yorulur.

Kahve falında meyva tabağı görmek özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, adını kirleteceğine alamet eder.

Kahve falında bahçede meyva toplamak yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine rivayet eder.

Kahve falında meyva satmak elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına delalettir.

Kahve falında yeşil meyva yemek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bahçede meyva yemek beklentilerine ulaşacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir