AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalından meyva koparmak

Kahve falında dalından meyva koparmak

Kahve falında dalından meyva koparmak sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dalından meyva koparmak gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgileri veya çevrenizdeki kişilerden duyduklarınızı, araştırmadan dikkate almamalı veya kullanmamalısınız.

Kahve falında dalından meyva koparmak kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına delalettir.

Kahve falında meyva tabağı görmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında meyva fidanı görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında bahçede meyva yemek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına alamet eder.

Kahve falında meyva satmak sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında ham meyva yemek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında bahçede meyva toplamak kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine yorulur.

Kahve falında meyva sıkmak eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir