AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinden kahve içmek

Kahve falında ölmüş birinden kahve içmek

Kahve falında ölmüş birinden kahve içmek kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, rakiplerine büyük fark atacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birinden kahve içmek gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlar bazı konularda yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında ünlü biriyle kahve içmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sigara ve kahve içmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında tatlı kahve içmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşla kahve içmek beklenilen takdiri alacağına, çok önemli noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle kahve içmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinden kahve içmek para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında menengiç kahvesi içmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine yorulur.

Kahve falında sütlü türk kahvesi içmek içine kapanacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir