AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük incir yemek

Kahve falında büyük incir yemek

Kahve falında büyük incir yemek rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, günah işlemeyi terk edeceğine, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, karanlığın biteceğine, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük incir yemek gördüyseniz:

  • Aranızdaki ilişki ne olursa olsun, karşı cinsten kişiler işlerinizi kolaylaştırmakda yardımcı olabilirler.

Kahve falında büyük incir yemek hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük incir ağacı görmek iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük incir toplamak yardımda bulunacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük incir görmek elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında dalından siyah incir yemek maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında incir ve üzüm yemek dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan incir koparıp yemek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine tabir olunur.

Kahve falında kara incir yemek zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir