AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinden hurma almak

Kahve falında ölmüş birinden hurma almak

Kahve falında ölmüş birinden hurma almak kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinden hurma almak gördüyseniz:

  • Birileriyle ortak iş kurmak ya da işinizde, o işi bilen kimselerden yardım almak gibi şeylerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında siyah hurma görmek zararının büyük olacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine işarettir.

Kahve falında hurma yerken görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında hacda hurma yemek güvenliğinden vazgeçeceğine, yolunun ve geleceğinin açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hurma çalmak aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, ekmeğin kesileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hurma çekirdeği görmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında birine hurma vermek başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına inanılır.

Kahve falında hurma hediye almak sevgi dolu haberler alınacağına, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına inanılır.

Kahve falında yaş hurma yemek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir