AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah hurma görmek

Kahve falında siyah hurma görmek

Kahve falında siyah hurma görmek her zaman çok mutlu olacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah hurma gördüyseniz:

  • İş birliğine, ekip çalışmalarına veya grup aktivitelerine uyumlu olmanız beklentilerinizin veya diğerlerinin sizden beklediklerinin üzerinde performans göstermenizi sağlayabilir.

Kahve falında siyah hurma yemek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına delalettir.

Kahve falında siyah hurma görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hacda hurma yemek aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok hurma görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, aç kalacağına yorulur.

Kahve falında hurma ekmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, çevreye karşı itibarın artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hurma reçeli yemek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında dalından hurma yemek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ham hurma yemek başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir