AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine hurma vermek

Kahve falında birine hurma vermek

Kahve falında birine hurma vermek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, kara ve yaslı günler geçireceğine, bereketli işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine hurma vermek gördüyseniz:

  • Yaşanan stres veya baskılara rağmen sakinliğinizi korumalısınız.

Kahve falında cennet meyvesi hurma yemek hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüden hurma almak sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cennet hurması görmek işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında hurma satın almak zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında camide hurma dağıtmak büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında acve hurması yemek haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cennet hurması yemek baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru hurma yemek üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, çalışmalarının artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir