AnaSayfa / Genel / Kahve falında hurma çalmak

Kahve falında hurma çalmak

Kahve falında hurma çalmak sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, ticaretinin büyüyeceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hurma çalmak gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız eskiden bahsettiğiniz bir plan veya projeyi gerçekleştirmenize yardım edebilir.

Kahve falında hurma çalmak maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hurma aldığını görmek iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında hurma reçeli görmek vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hurma çekirdeği görmek iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına işarettir.

Kahve falında beyaz hurma görmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hurma tohumu görmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan hurma koparmak yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine delalettir.

Kahve falında bağdat hurması yemek hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir