AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kişinin cenazesini görmek

Kahve falında ölmüş kişinin cenazesini görmek

Kahve falında ölmüş kişinin cenazesini görmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, yeni ev eşyaları alınacağına, inancının eksileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, bazı sırların açığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş kişinin cenazesini gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizi canlandırabilecek kişi ya da gruplarla tanışabileceğiniz yola girdiniz.

Kahve falında ölmüş bir kişinin cenazesini görmek uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ölen kişinin cenaze namazını kılmak fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin cenazesini görmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin cenazesini görmek yeni işler peşinde koşulacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş kişinin cenazesini görmek gururlu bir hayat süreceğine, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cenazede gülmek işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil cenaze arabası görmek rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına alamet eder.

Kahve falında hristiyan cenaze töreni görmek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir