AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşına sarılıp öpmek

Kahve falında arkadaşına sarılıp öpmek

Kahve falında arkadaşına sarılıp öpmek verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşına sarılıp öpmek gördüyseniz:

  • Bardağın dolu tarafına odaklanmalısınız.

Kahve falında arkadaşına sarılıp öpmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen birine sarılıp öpmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarılarak öpmek tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, belki ölümler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliye sarılıp öpmek beddua ve ah alacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına işarettir.

Kahve falında ölen birine sarılmak öpmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen anneye sarılıp öpmek fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, istediklerini elde etmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oğluna sarılıp öpmek son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğini sarılmak öpmek ilim ve irfan sahibi olunacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir