AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşına sarılmak

Kahve falında bir arkadaşına sarılmak

Kahve falında bir arkadaşına sarılmak yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, mutluluğun günden güne daha da artacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, saygınlığının da artacağına alamet eder.

Kahve falında bir arkadaşına sarılmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı veya moralinizi bozmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında okul arkadaşına sarılmak çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşına sarılmak ağlamak aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının sarıldığını görmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında bir erkek arkadaşa sarılmak bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında eski arkadaşa sarılıp ağlamak kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, zor günlerin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını sarı elbiseyle görmek rahat edilecek bir projeye girileceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının sarı giydiğini görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşla sarılmak dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir