AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş bir akrabadan para almak

Kahve falında ölmüş bir akrabadan para almak

Kahve falında ölmüş bir akrabadan para almak sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, özel muamele göreceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş bir akrabadan para almak gördüyseniz:

  • Boşverilmiş hassas konular ön plana çıkabilir.

Kahve falında akrabadan bozuk para almak hasta olanın da iyileşeceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akrabasından para almak yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, ortağından ayrılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir akrabadan para almak kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabadan kağıt para almak çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş akrabadan para almak işsiz ise işe gireceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akrabaya para vermek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, her isteklerinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akrabalara para dağıtmak ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabanın para verdiğini görmek büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir