AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş akrabadan para almak

Kahve falında ölmüş akrabadan para almak

Kahve falında ölmüş akrabadan para almak endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, anlaşmalardan cayılacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş akrabadan para almak gördüyseniz:

  • Size fırsat gibi görünen işleri kısa süre içinde değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında akrabaya para vermek iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine delalettir.

Kahve falında ölen akrabadan para almak kazancın ve ekmeğin eksileceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında akrabalara para dağıtmak bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir akrabadan para almak kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akrabadan kağıt para almak hastalıklara şifa bulunacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında akrabalardan para almak rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş akrabadan para almak maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında akrabasından para almak ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir