AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş beyaz güvercin görmek

Kahve falında ölmüş beyaz güvercin görmek

Kahve falında ölmüş beyaz güvercin görmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, çok başarılı işlere girileceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, hayırlı bir eşe, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, başa iş açacağına, falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş beyaz güvercin gördüyseniz:

  • Sosyal uğraşlar edinebilirsiniz.

Kahve falında beyaz güvercin sürüsü görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, insanlar tarafından tanınacağına inanılır.

Kahve falında beyaz güvercin yavrusu görmek binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, hastalıkların son bulacağına inanılır.

Kahve falında beyaz güvercin uçurmak daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına delalettir.

Kahve falında beyaz güvercini elinde tutmak kötü yönde hareket edeceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz ve siyah güvercin görmek gönlünce bir yaşamı olacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üç beyaz güvercin görmek sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine inanılır.

Kahve falında ölü beyaz güvercin görmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine işarettir.

Kahve falında evinde beyaz güvercin görmek hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir