AnaSayfa / Genel / Kahve falında pavyonda çalışmak

Kahve falında pavyonda çalışmak

Kahve falında pavyonda çalışmak elindeki işten büyük zararlar göreceğine, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, sağlığın bozulacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine rivayet eder.

Kahve falında pavyonda çalışmak gördüyseniz:

  • Kafanıza takılan bir konu mantıklı şekilde yaklaşılması durumunda çözülebilir.

Kahve falında pavyonda çalışmak yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine tabir olunur.

Kahve falında pavyona düşmek ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine işaret eder.

Kahve falında kendini pavyonda görmek maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında pavyon görmek ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pavyon kadınları görmek hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında trene yetişmeye çalışmak blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında otobüse binmeye çalışmak ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kanı durdurmaya çalışmak eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir