AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş yağdığını görmek

Kahve falında ateş yağdığını görmek

Kahve falında ateş yağdığını görmek girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, düşmanların çok üzüleceğine, eğlenceli ortamlara gireceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ateş yağdığını gördüyseniz:

  • Maddi açıdan girdiğiniz veya girmeyi planladığınız maceralarda diğerleriyle aynı şekilde düşünmüyor olabilirsiniz.

Kahve falında ateş yağdığını görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, çok başarılı ve zengin birisi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökten ateş yağdığını görmek büyük fırsatlar elde edeceğine, başına uğursuz olayların geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden ateş yağdığını görmek akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, hayırlı bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üzerine ateş yağdığını görmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, maneviyatının çökeceğine alamet eder.

Kahve falında ateş topu yağdığını görmek hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iri taneli kar yağdığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekim ayında kar yağdığını görmek malını ve parasını sağlama alacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine tabir olunur.

Kahve falında denizde yüzerken yağmur yağdığını görmek genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir