AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan ateş görmek

Kahve falında uçan ateş görmek

Kahve falında uçan ateş görmek borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine, işyerini kapatacağına alamet eder.

Kahve falında uçan ateş gördüyseniz:

  • Uzun zamandır hayal ettiğiniz amaçlarınızdan bahsediyordunuz.

Kahve falında uçan ateş görmek sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına işarettir.

Kahve falında uçan kırkayak görmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine delalettir.

Kahve falında ucu kırık anahtar görmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kalem ucu almak kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan köpek görmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine yorulur.

Kahve falında kara uçan böcek görmek çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında uçup yere inmek zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçmayan kelebek görmek insanlardan uzaklaşılacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir