AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş atlar görmek

Kahve falında ölmüş atlar görmek

Kahve falında ölmüş atlar görmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş atlar gördüyseniz:

  • Koşullar partnerimizle, iş birliği içinde olduğumuz kişilerle veya ortaklarımızla iyi geçinmemiz gerektiğine işaret ediyor.

Kahve falında at tersi görmek ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında attan düştüğünü görmek daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine inanılır.

Kahve falında birine at almak eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine delalet eder.

Kahve falında at çiftleştirmek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine yorulur.

Kahve falında birini camdan atlarken görmek sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında atla koşturmak gelişim içine girileceğine, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz at hediye almak dost ve akrabalarla paylaşılacağına, başarılı işlere imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz at kaybetmek şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir