AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine at almak

Kahve falında birine at almak

Kahve falında birine at almak musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine at almak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler konuşmaktan kaçınıyor veya demagoji yaparak zaman kazanmaya çalışıyor olabilir.

Kahve falında at ve kurt görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denize atlayan birini görmek para kazanmaya başlayacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına yorulur.

Kahve falında at tutmak helal ve bol rızka kavuşacağına, şöhret ve itibar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında uzun saçlı at görmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, hayatının kolaylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında zayıf at görmek sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine alamet eder.

Kahve falında at sağmak problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında göbek atıp oynamak uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında atmuden para çekmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir