AnaSayfa / Genel / Kahve falında attan düştüğünü görmek

Kahve falında attan düştüğünü görmek

Kahve falında attan düştüğünü görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, kolaylık elde edeceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında attan düştüğünü gördüyseniz:

  • Sonunda tercihlerinizi yapabilecek konumdasınız.

Kahve falında attan düşüp ölmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında atın suya düştüğünü görmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşen at görmek evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, zor zamanların böylece geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında atın düştüğünü görmek hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, kara kara düşüneceğine yorulur.

Kahve falında başkasının attan düştüğünü görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında attan düşeni görmek hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine işaret eder.

Kahve falında birinin attan düştüğünü görmek işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında attan düştüğünü görmek yol kat edeceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir