AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz at kaybetmek

Kahve falında beyaz at kaybetmek

Kahve falında beyaz at kaybetmek hayattan daha zevk alacağına, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, evde dinlenmek zorunda olacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz at kaybetmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandan beri beklediğiniz şeyleri gerçekleştirebilirsiniz.

Kahve falında beyaz at kaybetmek dertlerin ve sorunların aşılacağına, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına yorulur.

Kahve falında atını kaybetmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında at kaybetmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında atı kaybetmek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, yolunda devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz ayakkabı kaybetmek gönlünce bir yaşam süreceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlek kaybetmek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz spor ayakkabı kaybetmek kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz terlik kaybetmek her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir