AnaSayfa / Genel / Kahve falında at tersi görmek

Kahve falında at tersi görmek

Kahve falında at tersi görmek kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, kırılacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, canının kıymetini bileceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında at tersi gördüyseniz:

  • İşiniz insanlarla ikili ilişkilere dayanıyorsa o zaman işiniz biraz daha zor olabilir.

Kahve falında at tersi görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında ters kapı görmek kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kıbleye ters namaz kılmak hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine işarettir.

Kahve falında gömleği ters giymek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ters yürümek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında ters ağaç görmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında ata ters bindiğini görmek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına delalet eder.

Kahve falında gömlek ters giymek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir