AnaSayfa / Genel / Kahve falında atla koşturmak

Kahve falında atla koşturmak

Kahve falında atla koşturmak geçim kaygısı duymayacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına işarettir.

Kahve falında atla koşturmak gördüyseniz:

  • Kontrolünüz dışında gelişen olaylarla başa çıkmak için çok fazla gayret göstermeniz gerekebilir.

Kahve falında at eşek görmek rızkın genişleyeceğine, bu sayede fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında at ve altın görmek yetki ve söz sahibi olacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına alamet eder.

Kahve falında atla dağa çıkmak eğlence ve renk geleceğine, büyük maddi kayıp verileceğine rivayet eder.

Kahve falında at yarışı yapmak çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine işaret eder.

Kahve falında at arabasına sürmek kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında at ve deniz görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında at derisini yüzmek yol kat edeceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine inanılır.

Kahve falında at üzerinde birini görmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir