AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanlış yere gitmek

Kahve falında yanlış yere gitmek

Kahve falında yanlış yere gitmek gösterilen sabrın tükeneceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, kötü günlerinin biteceğine, net bir bakış açısı kazanacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına işaret eder.

Kahve falında yanlış yere gitmek gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veya beklenmedik hareketler istenilmeyen sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında yanlış yere gitmek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine işarettir.

Kahve falında yanlış bir yere gitmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine inanılır.

Kahve falında yanlış yere gittiğini görmek çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında yanlış yoldan gitmek zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında yanlış adrese gitmek kısmetin ve talihin açılacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akşam namazını yanlış kılmak uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine inanılır.

Kahve falında yanlış isim söylemek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanlış anlamak para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir