AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş annesiyle konuşmak

Kahve falında ölmüş annesiyle konuşmak

Kahve falında ölmüş annesiyle konuşmak dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş annesiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Belli fırsatlar yüzünü gösteriyor.

Kahve falında ölmüş annesiyle konuşmak hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, kişinin şifaya kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş annemle telefonda konuşmak kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telefonla anneyle konuşmak uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş anne konuşmak sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, başının ağrıyacağına işaret eder.

Kahve falında telefonda anneyle konuşmak sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annesiyle telefonda konuşmak güçten düşeceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişinin annesiyle konuşmak ele geçecek haram mal ve paraya, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına inanılır.

Kahve falında vefat etmiş anneyle konuşmak kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir