AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş annesini ve babasını görmek

Kahve falında ölmüş annesini ve babasını görmek

Kahve falında ölmüş annesini ve babasını görmek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, kendisine ev alacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, düşmanlarının güçleneceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş annesini ve babasını gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almanız üst pozisyondaki kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında ölmüş babasını annesini görmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında anne babanın evlendiğini görmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına alamet eder.

Kahve falında anne babayı evlenirken görmek gayretlerinin ödüllendirileceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anne ve babanın öldüğünü görmek dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine rivayet eder.

Kahve falında anne baba aile görmek zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında anne ve babayı ölmüş görmek önemli kişi haline geleceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında anne ve babaya kızmak geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baba ve anne görmek eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir