AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş anne ve babayı canlı görmek

Kahve falında ölmüş anne ve babayı canlı görmek

Kahve falında ölmüş anne ve babayı canlı görmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, çok daha iyi koşullara sahip olacağına, parasız kalacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş anne ve babayı canlı gördüyseniz:

  • Verimli ya da işlevsel olmayan anlaşmalardan, ilişkilerden veya düzenlemelerden kurtulmanızı sağlayabilecek gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında ölmüş anne ve babayı canlı görmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, kazancının da garanti ve sabit olacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş anne babayı canlı görmek başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü babasını canlı görmek mesleki anlamda geriye düşüleceğine, iş hayatında saygı göreceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babasını canlı görmek işlerin rast gideceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen babayı canlı görmek yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen babasını canlı görmek bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş babayı canlı görmek dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü babayı canlı görmek işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir