AnaSayfa / Genel / Kahve falında anadan doğma görmek

Kahve falında anadan doğma görmek

Kahve falında anadan doğma görmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, aile bireylerinden birine iş kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında anadan doğma gördüyseniz:

  • Rekabetten veya mücadele gerektiren işlerden kaçmamanız ya da yeteneklerinizi gösterebileceğiniz yerlere ziyaretler ilerlemenize yardım edebilir.

Kahve falında anadan doğma kadın görmek amaçlarını yerine getireceğine, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anadan doğma olmak sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasını anadan doğma görmek gösterilen sabrın tükeneceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına delalet eder.

Kahve falında anadan doğma görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini anadan doğma görmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, rızık eksikliği yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında doğmamış torun görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına tabir olunur.

Kahve falında doğmamış kızını görmek beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında doğmamış çocuğunu emzirmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir