AnaSayfa / Genel / Kahve falında ana rahmi görmek

Kahve falında ana rahmi görmek

Kahve falında ana rahmi görmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, hatalarını düzelteceğine, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine yorulur.

Kahve falında ana rahmi gördüyseniz:

  • Bazı konuları kesip atmak gerekse de, büyük bir ilerleme, hamle, yeni bir buluş ya da yeni bir fikrin peşinden gitmek için sabırsızlanıyorsunuz.

Kahve falında ana görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ana sütü içmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında meryem ana mezarı görmek büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında meryem anaunın evini görmek yolunun hep açık olacağına, para kazanmasına da vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında zöhre anayı görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, yatırımlarının kar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında fatma ananın elini görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş ana babayı görmek hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına yorulur.

Kahve falında havva anamızı görmek teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir