AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş anneyi diri görmek

Kahve falında ölmüş anneyi diri görmek

Kahve falında ölmüş anneyi diri görmek her türlü başarıyı elde edeceğine, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, borçların bir türlü ödenemeyeceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş anneyi diri gördüyseniz:

  • Eskiden birlikte çalıştığınız kişilerden bilgi toplayabilirsiniz.

Kahve falında ölü anneyi diri görmek düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş anneyi diri görmek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına işarettir.

Kahve falında ölen anneyi diri görmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş annesini diri görmek mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına yorulur.

Kahve falında ölen annesini diri görmek iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında ölü annesini diri görmek uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş annemi diri görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine işaret eder.

Kahve falında ölüye diri görmek heveslerin söneceğine, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir