AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş akrabasını görmek

Kahve falında ölmüş akrabasını görmek

Kahve falında ölmüş akrabasını görmek mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, gelirinin sürekli olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş akrabasını gördüyseniz:

  • Maddi riskler almamakta fayda var.

Kahve falında akrabasıyla tartışmak olumsuz olaylar yaşayacağına, bir takım sorunlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabalarla gezmek yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında akrabanın zayıfladığını görmek doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına inanılır.

Kahve falında eski eşin akrabalarını görmek yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına delalettir.

Kahve falında akrabaların toplandığını görmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabanın kızını görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen akrabanın elini öpmek çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında akrabasının hasta olduğunu görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, borçlarını ödeyip kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir