AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabanın kızını görmek

Kahve falında akrabanın kızını görmek

Kahve falında akrabanın kızını görmek haneye dertlerin gireceğine , sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya işarettir.

Kahve falında akrabanın kızını gördüyseniz:

  • Belli iş birliği, ortaklık ya da ilişkilerinizi sorgulayabilir.

Kahve falında akrabanın kızını görmek ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akrabayla evli olduğunu görmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akraba evinden kovulmak hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akrabalardan birini görmek çok kötü günler geçireceğine, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akrabaların kavga ettiğini görmek isabetli girişimlerde bulunacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akrabanın evine gitmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine işarettir.

Kahve falında akrabayı kanlar içinde görmek kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına delalettir.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin akrabalarını görmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir