AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmekten korkmak

Kahve falında ölmekten korkmak

Kahve falında ölmekten korkmak zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine delalettir.

Kahve falında ölmekten korkmak gördüyseniz:

  • Vizyonunuza güvenebilirsiniz.

Kahve falında öldürülmekten korkmak dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına delalet eder.

Kahve falında ölmekten korkmak inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında derin sudan korkmak malının da eksilmeyeceğine, geçineceğine inanılır.

Kahve falında büyük balıktan korkmak huzursuzluk yaşanacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında banyoda korkmak böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına yorulur.

Kahve falında tilkiden korkmak bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında danadan korkmak mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında karıncadan korkmak bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir