AnaSayfa / Genel / Kahve falında öldürülmekten korkmak

Kahve falında öldürülmekten korkmak

Kahve falında öldürülmekten korkmak kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, gelişim içine girileceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, ruhlarına mevlit okutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında öldürülmekten korkmak gördüyseniz:

  • Çalışan bir kimseyseniz istediğinizden farklı bir konuda görev alabilir ya da başka bir işyerinden olumlu sonuç alabilirsiniz.

Kahve falında öldürülmekten korkmak işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmekten korkmak sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yabancı adamdan korkmak gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük balıktan korkmak tatsızlıkların ortadan kalkacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına tabir olunur.

Kahve falında böcek görüp korkmak mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evden korkmak iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkekten korkmak daha iyi mağazalardan giyineceğine, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağlamak ve korkmak umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir