AnaSayfa / Genel / Kahve falında karıncadan korkmak

Kahve falında karıncadan korkmak

Kahve falında karıncadan korkmak fal sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, yaşamına bakacağına, güçten ve takatten düşeceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karıncadan korkmak gördüyseniz:

  • Uyumsuzlukları giderme veya sizin bakış açınızı anlamalarını sağlama şansınız yüksek olabilir.

Kahve falında karıncadan korkmak çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına delalettir.

Kahve falında karınca üstünde görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük karıncalar görmek çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına delalettir.

Kahve falında karıncanın uçtuğunu görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, bolluk ve bereket göreceğine yorulur.

Kahve falında kolda karınca görmek insanlarla arasının iyi olacağına, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karıncalı su içmek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına yorulur.

Kahve falında evini karınca basmak kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi ve karınca görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir